MOM TO BE

Niks zo bijzonder als een kindje dat in je buik groeit. De laatste periode als koppel of gezin voordat jullie wonder geboren wordt. Een mooi moment om vast te leggen voordat deze grote verandering plaats vindt. 9 maanden lijken lang, maar gaan stiekem snel voorbij. Echt, vergeet deze bijzondere tijd niet te vereeuwigen. Met liefde leg ik het moment vast waarop je je kindje nog zo dicht bij je draagt.

Zodra je weet dat je zwanger bent mag je me natuurlijk al een berichtje sturen! Je kunt ervoor kiezen om via een fotoshoot jullie zwangerschap bekend te maken, ik hou het natuurlijk goed geheim ;), of om je mooie bolle buik voor altijd te herinneren. Ik adviseer je dan om tussen de 32 tot 36 weken aan te houden zodat het wel nog comfortabel voor je is, maar je buik prachtig te zien zal zijn! Voel je je niet zo goed? Ik denk graag met jullie mee, het moet een fijne ervaring zijn!

Pakketten

Pakketten

"MOM TO BE

- Voor de mama
- Shoot van 60 minuten
- Bij je thuis of op locatie buiten
- Inclusief 15 foto's in hoge resolutie
- Te kiezen uit een persoonlijke online galerij
- Kledingwissel mogelijk
- Mogelijkheid om extra foto's bij te bestellen"

—€ 110,-


Wat je kunt verwachten na het boeken:


Yay, ik doe even een klein dansje om te vieren dat jullie hebben geboekt!

Nadat we de datum hebben geprikt ontvang je van mij een bevestigingsmail met daarin de datum, tijd en prijs. Ook geef ik jullie nog wat handige tips om jullie goed voor te bereiden op de shoot. We overleggen even over welke locatie het zal worden en ook adviseer ik jullie over de styling zodat het een mooi geheel zal worden.


Na de shoot zal ik jullie foto's gaan selecteren, van de honderden foto's die ik maak kies ik alleen de allermooiste uit. Wanneer ik een selectie overhoud van ongeveer 50 foto's begin ik met de nabewerking. Dit laad ik allemaal in via een online galerij en hier is het moment dat jullie mogen gaan selecteren! Wanneer jullie de favorieten hebben doorgestuurd en de betaling is voldaan maak ik dit klaar voor jullie om in hoge resolutie te ontvangen.


Willen jullie graag meer dan de 15 foto's die bij het pakket horen? Dat begrijp ik helemaal! Daarom is het mogelijk om losse foto's bij te bestellen voor € 4,99,- per stuk, of de gehele galerij voor € 85,-.


Volg mij op Instagram

@studio.jalissa