MOTHERHOOD

Tijdens een motherhood shoot leg ik de intieme momenten tussen jou en je kind(eren) vast, de bijzondere band die jullie samen hebben. Hiervoor kom ik vertrouwd bij jullie thuis of gaan we gezellig samen de natuur in. Het is ook mogelijk om een voedingsmoment vast te leggen.

Een zwangerschap kan je lichaam veranderen. Tijdens een fotoshoot kan dit confronterend zijn, maar ik hoop vooral dat je jezelf omarmt en in je kracht gaat staan. Ik ga je daarom helpen door je op een krachtige maar kwetsbare manier vast te leggen, zo puur mogelijk. Samen bespreken we je wensen en zorgen we voor een prachtig resultaat waar je zelf gelukkig van wordt.

Pakketten

Pakketten

"MOTHERHOOD

- Mama & kindje
- Shoot van 60-90 minuten
- Bij je thuis of op locatie buiten
- Inclusief 15 foto's in hoge resolutie
- Te kiezen uit een persoonlijke online galerij
- Kledingwissel mogelijk
- Mogelijkheid om extra foto's bij te bestellen"

—€ 160,-


Wat je kunt verwachten na het boeken:


Yay, ik doe even een klein dansje om te vieren dat jullie hebben geboekt!

Nadat we de datum hebben geprikt ontvang je van mij een bevestigingsmail met daarin de datum, tijd en prijs. Ook geef ik jullie nog wat handige tips om jullie goed voor te bereiden op de shoot. We overleggen even over welke locatie het zal worden en ook adviseer ik jullie over de styling zodat het een mooi geheel zal worden.


Na de shoot zal ik jullie foto's gaan selecteren, van de honderden foto's die ik maak kies ik alleen de allermooiste uit. Wanneer ik een selectie overhoud van ongeveer 50 foto's begin ik met de nabewerking. Dit laad ik allemaal in via een online galerij en hier is het moment dat jullie mogen gaan selecteren! Wanneer jullie de favorieten hebben doorgestuurd en de betaling is voldaan maak ik dit klaar voor jullie om in hoge resolutie te ontvangen.


Willen jullie graag meer dan de 15 foto's die bij het pakket horen? Dat begrijp ik helemaal! Daarom is het mogelijk om losse foto's bij te bestellen voor € 4,99,- per stuk, of de gehele galerij voor € 85,-.


Volg mij op Instagram

@studio.jalissa