LOVE SHOOT

Hoeveel goede foto's hebben jullie nou echt samen? En dan tellen de selfies niet mee! Een fotoshoot doe je niet iedere dag, maar hoe bijzonder is het om jullie liefde vast te laten leggen zoals het echt is. Maak je niet druk om het poseren, dat is helemaal niet nodig! Ik begeleid jullie tussendoor met tips en verder mogen jullie gewoon volledig jezelf zijn. Heerlijk toch?

Een locatie die voor jullie bijzonder is, en voor jullie iets toevoegt aan de foto's. Of natuurlijk lekker bij jullie thuis! We kijken samen naar de mogelijkheden. Zelf iets speciaals in gedachten? Ik denk graag met jullie mee! Uiteindelijk is het jullie liefde die centraal staat, geniet van dit moment!

Pakketten

Pakketten

"LOVED ONES

- 2 personen
- Shoot van 60 minuten
- Bij je thuis of op locatie buiten
- Inclusief 15 foto's in hoge resolutie
- Te kiezen uit een persoonlijke online galerij
- Kledingwissel mogelijk
- Mogelijkheid om extra foto's bij te bestellen"

—€ 95,-


Wat je kunt verwachten na het boeken:


Yay, ik doe even een klein dansje om te vieren dat jullie hebben geboekt!

Nadat we de datum hebben geprikt ontvang je van mij een bevestigingsmail met daarin de datum, tijd en prijs. Ook geef ik jullie nog wat handige tips om jullie goed voor te bereiden op de shoot. We overleggen even over welke locatie het zal worden en ook adviseer ik jullie over de styling zodat het een mooi geheel zal worden.


Na de shoot zal ik jullie foto's gaan selecteren, van de honderden foto's die ik maak kies ik alleen de allermooiste uit. Wanneer ik een selectie overhoud van ongeveer 50 foto's begin ik met de nabewerking. Dit laad ik allemaal in via een online galerij en hier is het moment dat jullie mogen gaan selecteren! Wanneer jullie de favorieten hebben doorgestuurd en de betaling is voldaan maak ik dit klaar voor jullie om in hoge resolutie te ontvangen.


Willen jullie graag meer dan de 15 foto's die bij het pakket horen? Dat begrijp ik helemaal! Daarom is het mogelijk om losse foto's bij te bestellen voor € 4,99,- per stuk, of de gehele galerij voor € 85,-.


Volg mij op Instagram

@studio.jalissa