Gepersonaliseerde prints

Prachtig om cadeau te geven of voor in je eigen interieur, deze op maat gemaakte illustraties! Een poster met jullie speciale coödinaten, een portret tekening van jullie gezin of van je huisdier. Dat kan! Staat hier niet tussen wat je zoekt? Neem contact met me op, dan ga ik graag voor je aan de slag!

Prijzen & opties

Coördinaten


€ 24,99

Een plek met een speciale herinnering? Geef een volledig gepersonaliseerde poster cadeau met de coördinaten van deze plek met de datum, locatie en gelegenheid. De prijs is gebaseerd op A4 formaat, andere formaten op aanvraag.

Portret


€ 34,99

Gebaseerd op een foto maak ik deze minimalistische portrettekening voor jullie! Door enkel de contouren te tekenen is het voor jullie wel herkenbaar maar staat het klassiek en tijdloos in het interieur.

Huisdier


€ 34,99

Een minimalistische 'one-line' tekening van je huisdier, gebaseerd op een foto. Dierbaar en persoonlijk. De prijs is gebaseerd op een A4 formaat.

NIEUW!

Speciale afwerkingen

Heb je een print gezien die je aanspreekt, maar wil je liever geen zwart-wit print? Het is ook mogelijk om een ontwerp met speciale afwerking te bestellen! Denk hierbij aan goudfolie, zilverfolie of koperfolie. Dit is tegen een toeslag van € 5,- bij te bestellen*. Wensen voor specifieke papiersoorten? Ook hierbij help ik je graag om te zoeken naar de perfecte match.
*Enkel op A5 of A4 formaat mogelijk.