Geboorteposters


PRIJZEN & OPTIES

Het moment dat een kindje geboren wordt is zo bijzonder, een moment om nooit te vergeten. Ongelofelijk is het dan ook hoe snel je kleintje groeit! Na een korte tijd is het al niet meer voor te stellen hoe klein je kindje was op het moment dat je hem/haar voor het eerst vasthield! Met deze geboorteposter krijg je een 1:1 schaaltekening om deze herinnering blijvend te maken.

Prijzen & opties

Digitaal bestand


€ 17,95

Je krijgt het gepersonaliseerde ontwerp drukklaar digitaal toegestuurd in vorm van PDF en JPEG.
Levertijd ong. 3-5 werkdagen.

Print


€ 45,-

Je ontvangt een print van 50x70cm op 190 grams papier. Er kan gekozen worden tussen een staand en liggend ontwerp. Levertijd 1-2 weken.

Veelgestelde vragen

Kan het ook op een ander formaat?

Het formaat van de poster is gebaseerd op de lengte van de tekening, dit zal een 1:1 schaal zijn met de geboorte lengte van de baby. Om dit passend te krijgen in een poster is 50x70cm het geschikte formaat. Er kan voor zowel een liggend als een staand ontwerp gekozen worden!

Kan ik kiezen welk lettertype?

Er is keuze uit 3 verschillende lettertypes voor de naam onder de tekening, deze zullen als voorbeeld in een reactie op de aanvraag meegestuurd worden. Wanneer de keuze is gemaakt zal uiteindelijk het ontwerp eerst ter goedkeuring doorgestuurd worden voordat deze geprint wordt.

Hoe wordt de positie bepaald?

Na het ontvangen van de bestelling zal ik vragen om een foto te sturen van de baby in de gewenste positie, indien de foto niet voldoet kan er gekozen worden voor een bestaande tekening.

Wat is de levertijd?

De levertijd van een geprinte gepersonaliseerde geboorteposter ligt tussen 1 tot 2 weken. Deze tijd gaat in vanaf het moment dat de foto is aangeleverd en een keuze voor het lettertype is gemaakt. De poster wordt thuisbezorgd.

Een digitaal bestand heeft een levertijd van 3 tot 5 werkdagen vanaf het moment dat de foto is aangeleverd en een lettertype is gekozen.

Volg mij op Instagram

@studio.jalissa