FAMILY

Ik leg de mooiste, meest pure momenten tussen jullie vast tijdens een ongedwongen familiesessie in de natuur of bij jullie thuis. Eventjes helemaal in elkaar op gaan en genieten samen, terwijl ik op de achtergrond verdwijn om deze sfeer goed 'te vangen' Ik leg de fijnste knuffel- en speelmomenten vast. Poseren? Nee, helemaal jullie zelf zijn. Dat is alles wat nodig is!

De tijd gaat snel, veel te snel! Het cliche is helemaal waar. En dat is ook precies de reden waarom het belangrijk is om af en toe een moment te pakken om als gezin stil te staan in het 'nu'. Dit krijg je nooit meer terug. Ik leg jullie verhaal vast, jullie meest waardevolle bezit.

Pakketten

Pakketten

"YOUNG FAMILY

- 3 personen
- Shoot van 60-90 minuten
- Bij je thuis of op locatie buiten
- Inclusief 15 foto's in hoge resolutie
- Te kiezen uit een persoonlijke online galerij
- Kledingwissel mogelijk
- Mogelijkheid om extra foto's bij te bestellen"

—€ 130,-


Wat je kunt verwachten na het boeken:


Yay, ik doe even een klein dansje om te vieren dat jullie hebben geboekt!

Nadat we de datum hebben geprikt ontvang je van mij een bevestigingsmail met daarin de datum, tijd en prijs. Ook geef ik jullie nog wat handige tips om jullie goed voor te bereiden op de shoot. We overleggen even over welke locatie het zal worden en ook adviseer ik jullie over de styling zodat het een mooi geheel zal worden.


Na de shoot zal ik jullie foto's gaan selecteren, van de honderden foto's die ik maak kies ik alleen de allermooiste uit. Wanneer ik een selectie overhoud van ongeveer 50 foto's begin ik met de nabewerking. Dit laad ik allemaal in via een online galerij en hier is het moment dat jullie mogen gaan selecteren! Wanneer jullie de favorieten hebben doorgestuurd en de betaling is voldaan maak ik dit klaar voor jullie om in hoge resolutie te ontvangen.


Willen jullie graag meer dan de 15 foto's die bij het pakket horen? Dat begrijp ik helemaal! Daarom is het mogelijk om losse foto's bij te bestellen voor € 4,99,- per stuk, of de gehele galerij voor € 85,-.


Volg mij op Instagram

@studio.jalissa